Klacht indienen Inloggen

Regiobijeenkomst:’Gezonde voeding en beweging bij het jonge kind’

Datum: 24 maart 2018, 13:00 - uur

Op zaterdag 24 maart organiseert Nysa de 1e Regiobijeenkomst voor al haar leden.

Niet-leden zijn ook welkom en betalen €22,50 p.p.

Tijden: 13.00 – 17.00 uur

Locatie: Castricum (N-H)

PROGRAMMA:

13.00 uur Inloop en welkom

13.30 uur Start interactieve workshop onder begeleiding van Bianca Holvast

Wat gaat de middag je brengen?

Het wordt een interactieve middag waar we aan de slag gaan met verschillende thema’s. Je gaat met veel inspiratie voor gezonde voeding en beweegtips naar huis. De aangereikte handvatten kun je meteen in je gastouderopvang toepassen en verwerken in je pedagogisch werkplan, zodat je de ouders goed kunt uitleggen waarom je dit belangrijk vindt. We gaan de ins en outs bepreken van gezonde tussendoortjes, wat zijn dat en hoe kun je deze aanbieden aan de kinderen? We gaan actief aan de slag met o.a. bewegen, omgaan beeldschermtijd, hoe blijft het gezellig aan tafel.  Er zal voldoende ruimte zijn voor al je vragen.

16.00 uur Einde programma
Tot 17.00 uur Gelegenheid voor een drankje

Wil je zeker zijn van je deelname? Stuur een mail naar: secretariaat@stichtingnysa.nl

Adres: Landgoed Bosch & Duin, Oude Parklaan 111, Castricum