Klacht/advies Mijn Nysa

11-04-2023 Benchmark Kinderopvang

Vraag alvast een account aan!

Stichting Nysa vindt het belangrijk dat er meer onafhankelijk inzicht komt in de financiële ontwikkeling van de sector en specifiek van gastouderbureaus. Zij roept  gastouderbureaus op om ook deel te nemen aan het Sectorrapport Kinderopvang van Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. Deze verschijnt in een nieuw jasje.

Vanaf dit jaar krijg je direct inzicht in de eigen cijfers via een interactief en persoonlijk dashboard.

Via de online omgeving vullen kinderopvangorganisaties en gastouderbureaus de gegevens van de jaarrekening in, waarna je toegang krijgt tot het dashboard. Deze geeft direct inzicht in de eigen kengetallen. Je ziet hierdoor in één oogopslag hoe het gastouderbureau er financieel voor staat.

Bij voldoende deelname worden er sectorgemiddelden berekend. Deze verschijnen in het Sectorrapport én op het dashboard. Dit maakt het mogelijk de eigen gegevens eenvoudig te vergelijken met de sectorgemiddelden, ofwel te benchmarken*. Met dit inzicht houd je grip op de bedrijfsvoering en kun je deze waar mogelijk verbeteren. Het helpt je om de koers voor de toekomst te bepalen.

Vanaf nu kun je alvast via onderstaande link een account aanvragen. Zodra de online omgeving beschikbaar is, ontvang je daarover bericht.

>> ACCOUNT AANVRAGEN

Zijn er vragen over deelname? Óf wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn? Neem contact op met het Waarborgfonds via info@waarborgfondskinderopvang.nl of bel naar Cora Mastwijk op tel: 06-83251750.

*Alle cijfers worden anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.